środa, 20 grudnia 2017

Recenzja: Konfitura z jagód nisko słodzona

Owoce czarnych jagód zbierane są w polskich lasach na ekologicznie czystych terenach. Drobne owoce są wyselekcjonowane i odpowiednio przygotowane. Jagody, dzięki subtelnemu smakowi i walorom zdrowotnym powinna być stałym elementem diety. Świetnie smakuje jako dodatek do pieczywa, wypieków, można ją jeść jako deser. Bardzo lubię jagody, więc konfitura którą otrzymałam smakuje mi znakomicie. Mogłaby być trochę gęstniejsza ale nie jest to problemem. Bardzo dobrze smakuje z chlebem chrupkim.


+ nisko słodzone, wydajna, średnio gęsta i smaczna(pyszna)

- brak 

Naprawdę warty polecenia. Pyszna konfitura.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Składniki : ok. 50 dag ziemniaków 20 dag marchewki 20 dag pietruszki 10 dag selera  15 dag ogórków konserwowe Kaszubskie 10 da...

Copyright © Kulinarny Blog Karolci , Blogger