środa, 20 grudnia 2017

Recenzja: Syrop malinowy 100% z owoców malin


Dzięki tradycyjnej recepturze syrop zachował naturalny wspaniały smak i delikatny aromat malin.

Można stosować: przy przeziębieniach, jako środek rozgrzewający, powodujący „ciepłe pocenie”, stosowany jako dodatek do herbaty. Przy częstym stosowaniu łącznie z syropem różanym czyni organizm odporniejszym na przeziębienia. Syrop o podwyższonej wartości odżywczej. Syrop z połączeniu z wodą mineralną bardzo dobrze smakuje. Jednak używany musi być w nie dużej ilości, wtedy nie jest za słodki. Zaspakaja pragnienie. Każda osoba powinna skosztować ten pyszny syrop!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Składniki : ok. 50 dag ziemniaków 20 dag marchewki 20 dag pietruszki 10 dag selera  15 dag ogórków konserwowe Kaszubskie 10 da...

Copyright © Kulinarny Blog Karolci , Blogger