środa, 20 grudnia 2017

Recenzja: Waflowe foremki do nadziania farszem.


Opis producenta:

Jajko Vafini jest wielkości skorupki jajka kurzego. Jego wielkość pozwala nam na swobodne ugryzienie. Kształt wafla umożliwia łatwe i szybkie nadzianie dużej ilości farszu. Jajko Vafini zostało spłaszczone u postawy, co gwarantuje spożywającej osobie stabilność. 

Waga wafelka: około 2,6 g
Pojemność na płasko: 21 ml





Moja opinia:


Nigdy wcześniej nie jadłam Vafini. Na prawdę to jest cudowna sprawa. 

Po lewej stronie znajdziemy Vafini z serem Almette, łososiem, szczypiorkiem położone wszystko na sałacie. Po prawej stronie znajdziemy Vafini z serem twarogowym, rzodkiewką, ogórkiem świeżym położone wszystko na sałacie. 

Ślicznie wygląda na talerzu, smakuje jeszcze wspanialej. Nasi goście byli zaskoczeni co to takiego jest. Jak posmakowali to wszystko z zginęło z talerza w mgnieniu oka. Wszystkim bardzo smakowało. POLECAM!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Składniki : ok. 50 dag ziemniaków 20 dag marchewki 20 dag pietruszki 10 dag selera  15 dag ogórków konserwowe Kaszubskie 10 da...

Copyright © Kulinarny Blog Karolci , Blogger