środa, 25 grudnia 2019

Tort z Rokitnikiem, Słodka Strefa


Tort z Rokitnikiem to ciasto na piernikowym spodzie z warstwą ciemnej praliny, wypełnienie mus z białej czekolady i rokitnika. Oblany polewą z czerwonej porzeczki i lekko obsypana wiórkami czekoladowymi. Orzeźwiające! Zniknął momentalnie ze stołu świątecznego. Rodzina zachwycona!
  


Za możliwość przetestowania dziękuje

4 komentarze:

  1. Wow! Takiego torcika właśnie brakowało na moim świątecznym stole. Zrobię za rok!

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo pysznie on wygląda, jednak wolę domowej robocie

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda fenomenalnie, jak namalowany.

    OdpowiedzUsuń
  4. piernikowy spód... więcej mnie nie musisz zachęcać:)

    OdpowiedzUsuń

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Składniki : ok. 50 dag ziemniaków 20 dag marchewki 20 dag pietruszki 10 dag selera  15 dag ogórków konserwowe Kaszubskie 10 da...

Copyright © Kulinarny Blog Karolci , Blogger